Οι πυροσβέστες είναι οι πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών οι ήρωες που δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες για να σώσουν δάση, σπίτια αλλά και ανθρώπινες ζωές.
Σημαντικό είναι το έργο των εθελοντών πυροσβεστών και τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η βοήθειά τους είναι πολύτιμη στο έργο της κατάσβεσης και της πρόληψης των καταστροφικών πυρκαγιών.
Μάλιστα, ο Χρήστος Φερεντίνος επισκέφτηκε τους εθελοντές πυροσβέστες στον Άγιο Στέφανο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
«Η ομάδα εθελοντών Αγ Στέφανου. Λείπουν πολλοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Είναι όλοι τους φοβεροί» έγραψε ο Χρήστος Φερεντίνος κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας