Λιονέλ Μέσι – Καταιγιστικές εξελίξεις – Συμφώνησε με Παρί και στέλνει τον Εμπαμπέ στην…
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τριετές συμβόλαιο, στέλντοντας τον Κίλιαν Εμπαμπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αν και ήθελε να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τα επόμενα χρόνια, η αδυναμία των Μπλαουγκράνα να καλύψουν το συμβόλαιο του, οδήγησε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην πόρτα του εξόδου.
Τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Pulga έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο ο 34άχρονος άσος φαίνεται να έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μέσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έχει επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του.
Μάλιστα, ο Αργεντίνος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους (2+1 χρόνια), οι οποίοι θέλουν να «κλείσουν» την συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον ατζέντη και πατέρα του Μέσι, Χόρχε.
Lionel #Messi has chosen to join #PSG – 2 years + 1 on option for the contract – the club is looking to wrap up the signing over the weekend, and is set to meet with Jorge Messi in the next few hours.
Παράλληλα, η έλευση του Μέσι στο Παρίσι, είναι πολύ πιθανόν να στείλει στην πόρτα της εξόδου και τον Κίλιαν Εμπαμπέ. Σύμφωνα, με τον Άντι Ονρούμπια, ο οποίος αποκάλυψε την συμφωνία της γαλλικής ομάδας με τον Σέρχιο Ράμος, ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Παριζιάνους. Ο Εμπαμπέ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί, έχοντας ως σκοπό να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τους τελευταίους μήνες «δουλεύει» την απόκτηση του.
🚨🚨| @AndiOnrubia, a very reliable journalist who first reported the Ramos-PSG deal, now reports that Messi is joining PSG and Mbappé is leaving the club in the next few weeks. #rmalive
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.