Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή ένα 50χρονο άντρα από την Αλβανία, ο οποίος μετά από καβγά που είχαν, απείλησε τη γυναίκα του ότι θα τη σκοτώσει, κρατώντας μάλιστα ένα μπαλτά.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά τον καβγά ο 50χρονος έφυγε από το σπίτι και η γυναίκα φοβισμένη από την απειλή ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο.
Ο 50χρονος πάντως αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και ο μπαλτάς.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας