Την ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών συνεχίζουν τα κρούσματα του κοροναϊού, με τους φόβους για έλευση του τέταρτου κύματος ακόμα και πριν τον Αύγουστο να εντείνονται.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Στην Αττική καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο 1.022 κρούσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεται ούτε σήμερα στη δεύτερη θέση.
Συγκεκριμένα, η συμπρωτεύουσα καταγράφει 93 κρούσματα, το Ηράκλειο 106, το Ρέθυμνο 73 και τα Ιωάννινα 50.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.