Σημαντική ήταν η σημερινή ημέρα για τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, καθώς αποφοίτησαν από το σχολείο.
Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη αφήνουν πίσω τους τα μαθητικά χρόνια και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Στη λαμπερή τελετή αποφοίτησης στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή ήταν παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του, και γεμάτοι υπερηφάνεια δεν έχασαν την ευκαιρία να ποζάρουν για μια οικογενειακή φωτογραφία.
Μάλιστα, τη φωτογραφία αυτή ανήρτησε στο Facebook η Νατάσα Παζαΐτη γράφοντας την εξής λεζάντα: «Τελετή αποφοίτησης. Αντίο στα σχολικά χρόνια , καλό δρόμο στο καινούριο σας ταξίδι».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας