Ο Γούτας μπορεί να έμοιαζε δεδομένο πως θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα, όμως αυτό δεν συνέβη, καθώς η Ένωση αποφάσισε να… επενδύσει στον Μήτογλου.
Την ώρα που η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή να βρίσκεται στην Πορταριά και να προπονείται υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παράλληλα «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Και αν κάτι ξεχωρίζει από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης, είναι οι κινήσεις που αφορούν την αμυντική της γραμμή, η οποία τη σεζόν που τελείωσε ήταν επιεικώς τραγική. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, μετά από την αποχώρηση του Τσιγκρίνσκι, «τελείωσε» και ο Γούτας… πριν καν αρχίσει.
Συγκεκριμένα, παρόλο που έμοιαζε δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γούτας θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα, καθώς ο Δικέφαλος τον είχε «κλείσει» από τον χειμώνα, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν θα συναντηθούν τελικά και ο λόγος είναι ένας: Γεράσιμος Μήτογλου!
Ο 21χρονος στόπερ… έφαγε ουσιαστικά τον Γούτα, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να επενδύσουν στον νεαρό και όχι στον 27χρονο άσο του Ατρομήτου. Το πλάνο των κιτρινόμαυρων για την αμυντική τους γραμμή φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε.
Ποιό είναι αυτό; Γεράσιμος Μήτογλου, Ζίγκα Λάτσι και Στράτος Σβάρνας να είναι τα σέντερ μπακ δεύτερης γραμμής, την ώρα που ο Τζαβέλλας βρίσκεται προ των πυλών. Φυσικά, δεν ολοκληρώνεται έτσι το παζλ της άμυνας. Για να ολοκληρωθεί χρειάζεται και ο στόπερ ηγέτης, που ψάχνουν εδώ και καιρό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Αρκετά ονόματα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι για τον… αντί-Τσιγκρίνσκι και μέσα σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής φαίνεται πως βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και η περίπτωση του εξετάζεται…
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Πως ο Μάριο Γκέτσε έγινε, άθελά του, η αιτία της πρώτης κόντρας του Ριέρα με τους δημοσιογράφους ενώ ο 33χρονος μέσος συνεχίζει μέχρι το 2027 στην τωρινή ομάδα του
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.