Με αγωνία περιμένει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα νεότερα για τη συμμετοχή του Νικ Καλάθη στον τελικό του Final 4 της Euroleague ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εφές.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να πονάει στο δεξιό αστράγαλο, στον οποίον υπέστη διάστρεμμα το βράδυ της Παρασκευής, στον ημιτελικό με την Αρμάνι.
Ο πόνος είναι αρκετά έντονος, αλλά όχι τόσο ώστε να αποκλείει κάθε πιθανότητα να παίξει ο Καλάθης.
Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει σε ένεση τον Καλάθη, ώστε αυτός να διαχειριστεί τις ενοχλήσεις και να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα έστω και για λίγα λεπτά.
Πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Σάρας σχεδιάζει την πιο σημαντική αναμέτρηση της προπονητικής καριέρας του χωρίς να υπολογίζει τον Καλάθη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλάθης κινδυνεύει να χάσει τον πρώτο του αγώνα στη διοργάνωση από το 2017 λόγω αυτού του διαστρέμματος.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με την υποστήριξη της Πρώτης Κυρίας, ο πρώην επιθετικός της Ίντερ και Μπαρτσελόνα ελέγχει πλέον τη φιλελεύθερη αλλά αμφιλεγόμενη ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Καμερούν.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.