Η Βάνα Μπάρμπα με τις νέες της δηλώσεις υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στα social media.
Όπως δηλώνει η ίδια σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός στηρίζει με θέρμη τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και τονίζει πως μπορεί οι κοπέλες που τους έχουν καταγγείλει να έχουν κάνει κάποιο λάθος.
Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος πρωτοστατεί και εκείνος στο ελληνικό #metoo, συγκλονίζοντας πριν λίγους μήνες με την εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών, δημοσίευσε ένα μήνυμα όλο νόημα στα social media με παραλήπτη την Βάνα Μπάρμπα.
Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στα Instagram Stories του «Γιατί εκπλησσόμεθα; Αίτημά της ήταν ανέκαθεν να “γίνονται πράγματα”» φωτογραφίζοντας τη Βάνα Μπάρμπα με τη «διάσημη» ατάκα της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.