GNTM: Αυτή είναι η στυλίστρια που δέχτηκε πρόταση για τη θέση της Καγιά πριν από την Παπαβλασοπούλου
Η στυλίστρια που μετρά συνεργασίες με την Πατρίσια Φιλντ, την Vogue και όχι μόνο.
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι τελικά το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM.
Πρόκειται για ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα, εξώφυλλα και πασαρέλες που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.
Το μοντέλο θα είναι η τέταρτη κριτής στο GNTM, δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παραγωγή του ριάλιτι είχε προσεγγίσει διαφορετικό πρόσωπο πριν της κάνει την πρόταση.
Πρώτη επιλογή φαίνεται πως ήταν η Σάντυ Αρμένη, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Αμερική με βάση τη Νέα Υόρκη ως fashion director.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε σχετικά στο Happy Day: «Όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά – σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα τεράστιο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και κάποια της Vogue.
Η Σάντυ Αρμένη συζήτησε με τους ανθρώπους του Star, ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Να χτίζει δουλειές και παραγωγές. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν. Μίλησα με τη Σάντυ και της είπα να ειδοποιήσει τη μαμά της» σημείωσε η παρουσιάστρια.
Δείτε μερικές δουλειές της στυλίστριας:
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442