Με ένα instagram story ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε πώς κάποιοι επιτήδειοι κατάφεραν να τού αποσπάσουν χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Ο τραγουδιστής σε μία προσπάθεια του να ζητήσει βοήθεια, αλλά και να προστατέψει τον κόσμο από το να εξαπατηθεί, εξήγησε με ένα στόρι στο Instagram τον τρόπο, που χρησιμοποίησαν για να του αφαιρέσουν τα χρήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Ηλίας Βρεττός, έλαβε στο κινητό του ένα μήνυμα, το οποίο τον ενημέρωνε ότι η κάρτα του έχει μπλοκαριστεί. Συγκεκριμένα, έγραφε: «Η κάρτα σας είναι προσωρινά μπλοκαρισμένη για λόγους ασφαλείας», έχοντας δίπλα ένα λινκ, το οποίο παρέπεμπε στον λογαριασμό του.
Όπως εξηγεί στην συνέχεια ο τραγουδιστής: «Με αυτό το SMS και αφού πάτησα το λινκ, μου έκλεψαν χθες χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας», ενώ ζητά τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι: «Όποιος μπορεί να βοηθήσει και γνωρίζει κάτι ας στείλει μήνυμα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας