Η Γιουβέντους χρειαζόταν νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα για την 4η θέση και το εισιτήριο για το UEFA Champions League, όμως η ήττα της με 3-0 από τη Μίλαν την απομάκρυνε από αυτόν το στόχο.
Ως εκ τούτου, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αυτό οδηγεί ολοένα και πιο κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πόρτα της εξόδου, αφού ο πορτογάλος επιθετικός δεν προτίθεται να παραμείνει στη Μεγάλη Κυρία, αν εκείνη δεν περάσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Φυσικά, πρόβλημα θα αποτελέσουν και τα νέα οικονομικά δεδομένα του ιταλικού συλλόγου σε περίπτωση μη συμμετοχής στο Champions League, μιας και λόγω της απώλειας των 90 εκατομμυρίων ευρώ δε θα έχει χρήματα για να πληρώσει το βαρύ συμβόλαιο του 36χρονου.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.