Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για τρία χρόνια στην Εθνική Γερμανίας ο Φλικ

Για τρία χρόνια στην Εθνική Γερμανίας ο Φλικ

Ο Χάνσι Φλικ θα οδηγήσει την Εθνική Γερμανίας μέχρι και το Euro 2024 αφού αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομοσπονδία.

Αμέσως μετά το τέλος της σεζόν ο Χάνσι Φλικ θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία όπως αναφέρει η εφημερίδα «Abendzeitung».

Η διαδοχή του Γιόαχιμ Λεβ είχε πάντα στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων το όνομα του Φλικ, με τον 56χρονο τεχνικό να έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με την ομοσπονδία από τα μέσα Απριλίου.

Σύμφωνα με την «Abendzeitung» το συμβόλαιό του θα είναι για τρία χρόνια, επιτρέποντάς του να οδηγήσει την «νασιονάλμανσαφτ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αλλά πολύ περισσότερο στο Euro 2024, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Γερμανία.

Το Σάββατο (08/05), ο παλιός μεγάλος άσος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό πόστο στη βαυαρική ομάδα, επισήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sky» μετά την κατάκτηση του ένατου διαδοχικού τίτλου της Bundesliga απ’ τους Βαυαρούς ότι «όλα έχουν διευθετηθεί με τη γερμανική ομοσπονδία».

Συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως «…προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματική αποζημίωση από την DFB για να εξαγοράσει τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του Φλικ με την Μπάγερν».

Ως αποζημίωση, πάντως έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Γερμανίας και την Μπάγερν, με τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις χορηγίες να δίνονται στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024