Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πρόβλημα και με τον Μάνταλο στην ΑΕΚ

Πρόβλημα και με τον Μάνταλο στην ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ χωρίς κάποιο απρόοπτο δεν γίνεται κι έτσι στην προπόνηση της Δευτέρας υπήρξε νέο πρόβλημα με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ένωσης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων και φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (5/5, 21:30).

Από την άλλη τα νέα είναι καλά για τους Ολιβέιρα και Γκαρσία που δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμοι ακόμη και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Κυριακή στη Λεωφόρο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. O Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Λιβάι Γκαρσία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.30.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο