Μονόδρομος η ενίσχυση, αλλά και ένας προπονητής επιπέδου ΑΕΚ
Οι φετινές επιλογές της Ένωσης μετρήθηκαν και αποδείχθηκαν λίγες. Πλέον τα βήματα που απαιτούνται για να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών είναι συγκεκριμένα.
Η ΑΕΚ έχασε την τελευταία ευκαιρία της να σώσει μια χρονιά που από το ξεκίνημά της ήταν μαρτυρική για τον κόσμο της. Την πέταξε στα σκουπίδια, επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη και τις γνωστές αδυναμίες που έχει παρουσιάσει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Είναι σαφές πως για να αλλάξει η κατάσταση χρειάζονται γενναίες αποφάσεις.
Δεν γίνεται η Ένωση να προχωρήσει ξανά με «μπαλώματα» και ενδιάμεσες λύσεις.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Χόνγκλα αποκτήθηκε από τον Άρη με δανεισμό από τη Γρανάδα έως το καλοκαίρι, όταν και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.