Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στην Τούμπα και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (σ.σ στο ΟΑΚΑ είχε κερδίσει 1-0) προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Οι Κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ με τον Γαλανόπουλο, αλλά οι Ασπρόμαυροι έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν τη νίκη – πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Κρμέντσικ στο 84’ ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ζίβκοβιτς έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε χάσει πέναλτι στο 60’ με τον Βιεϊρίνια.
Δείτε τα γκολ και το χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.