Ράδιο Αρβύλα: Απίστευτα σχόλια για την υπόθεση Φουρθιώτη
Την επιλογή να διαλέξει το κοινό ποιο θα είναι το σημερινό γκάλοπ έδωσαν οι «Ράδιο Αρβύλα», με τους Γιάννη Λαγό και Μένιο Φουρθιωτη να είναι τα δύο πρόσωπα για τα οποία ετοιμάστηκαν οι ερωτήσεις
Την επιλογή να διαλέξει το κοινό ποιο θα είναι το σημερινό γκάλοπ έδωσαν οι «Ράδιο Αρβύλα», με τους Γιάννη Λαγό και Μένιο Φουρθιωτη να είναι τα δύο πρόσωπα για τα οποία ετοιμάστηκαν οι ερωτήσεις.
Ο κόσμος επέλεξε τον παρουσιαστή και έτσι η ερώτηση για σήμερα ήταν η εξής: Πώς λοιπόν θα πληρώσει την εγγύηση ο Φουρθιώτης; α) με Υαλουρέν, β) με Κουμτέλ.
Το αποτέλεσμα του γκάλοπ έδειξε «Υαλουρέν», ενώ η ερώτηση για Λαγό ήταν: «Πώς θα καταλήξει ο Λαγός το Πάσχα; α) Στιφάδο, β) Σοκολατένιος, γ) στολίδι του Πατούλη;»
Παράλληλα, αποκάλυψαν ένα δημοσιογραφικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία που «έκαψε» τον Μένιο Φουρθιώτη.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας