Οι παίκτες της Λιντς με μπλουζάκια κατά της European Super League – Ενοχλημένος ο Κλοπ (pic & vid)
Οι παίκτες της Λιντς έκαναν ζέσταμα για το ματς με τη Λίβερπουλ με μπλουζάκια κατά της European Super League και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Γιούργκεν Κλοπ.
Με μπλουζάκια κατά της European Super League έκαναν ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές της Λιντς πριν το παιχνίδι με τη Λίεβρπουλ, κάτι το οποίο ενόχλησε τον Γιούργκεν Κλοπ.
Η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τα «παγώνια» δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς αντιδράσεις σε μια μέρα που γίνεται ο… χαμός με το θέμα της νέας κλειστής λίγκας.
Έτσι, οι παίκτες των «παγωνιών» ως ένδειξη διαμαρτυρίας βγήκαν να κάνουν ζέσταμα με μπλουζάκια που έγραφαν: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς. Champions League, κερδίστε το».
Ο Γιούργκεν Κλοπ, παρότι νωρίτερα είχε τοποθετηθεί κατά της European Super League, δεν άφησε τους παίκτες του να φορέσουν τα ίδια μπλουζάκια, ενώ μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένος και τόνισε:
«Δεν χρειάζεται να μας θυμίζει κανείς ότι πρέπει να κερδίσουμε την έξοδό μας στο Champions League. Μου φαίνεται αστείο και με θυμωνει. Σας ευχαριστούμε για την ιδέα, αλλά δεν τη θέλουμε. Ισως στη Λιντς να πρέπει να θυμήσουν στον εαυτό τους αυτό για το Champions League. Σίγουρα όχι σε μας».
Liverpool manager Jurgen Klopp watches Leeds players warm up wearing “Football is for the fans… Champions League EARN IT” t-shirts pic.twitter.com/XBTn5UIb0B
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.