Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο Πρωινό.
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Τετάρτης και φύλαγε μια έκπληξη για τους δύο παρουσιαστές, αλλά και για τους τηλεθεατές. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.
«Θα σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι», είπε ορθά κοφτά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ η Φαίη Σκορδά με χαμόγελο έκπληξης και χαράς του έδωσε τις θερμές ευχές της.
Ευχόμαστε στον ηθοποιό και την συζύγό του, Δέσποινα, με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.