Μάλιστα η Όλγα Φαρμάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά η ίδια έστειλε το απαραίτητο μήνυμα και αποφάσισε να βγει μία βόλτα με το παιδάκι της.
Φυσικά θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους followers της, αφού πόζαρε στην εξοχή κρατώντας το καρότσι της κόρης της. «Βόλτα για μαμά και κόρη», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας