Καμία αλλαγή, τουλάχιστον στο θέμα του προπονητή, δεν αναμένεται να υπάρξει στην ΑΕΚ, μετά τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 5-1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της Ένωσης μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Στόχος των Κιτρινόμαυρων είναι να ολοκληρώσουν τα πλέι-οφ και τη σεζόν με τον ισπανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία, χωρίς να δημιουργηθούν νέα προβλήματα στην ήδη μεγάλη… λίστα προβλημάτων που έχουν αυτήν τη στιγμή.
Έτσι, η ΑΕΚ επικεντρώνεται αποκλειστικά στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, θέλοντας να αφήσει πίσω τη «μαύρη» νύχτα με τον Ολυμπιακό, βγάζοντας αντίδραση κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.