Η Βόρεια Κορέα λύνει τη σιωπή της για τις απόπειρες… επικοινωνίας των ΗΠΑ
Η Βόρεια Κορέα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ επιχείρησαν πρόσφατα να ξεκινήσουν επαφή μαζί της και έστειλε τη δική της απάντηση.
Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι οι ΗΠΑ επιχείρησαν πρόσφατα να ξεκινήσουν επαφή μέσω πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με τηλεφωνικά μηνύματα, αλλά χαρακτήρισε αυτήν την προσπάθεια «φτηνό τέχνασμα» για να σπαταλήσουν χρόνο, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο KCNA.
«Χάσιμο χρόνου»
Η Πιονγιάνγκ δεν θεωρεί αναγκαίο να απαντήσει ξανά σε αυτό το «τέχνασμα για χάσιμο χρόνου» και θα αγνοήσει τις προσπάθειες της Ουάσιγκτον για επαφή μέχρι να εγκαταλείψουν οι ΗΠΑ την εχθρική πολιτική τους, προσθέτει το πρακτορείο.
Η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει εξάλλου ότι άκουσε μόνο μια «τρελή θεωρία» απειλών και πλήρους αποπυρηνικοποίησης από το «νέο καθεστώς» των ΗΠΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση του δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι «συνεχίζει να απειλεί με στρατιωτικές ασκήσεις και κυρώσεις».
«Θα απαντήσει…»
Το πρακτορείο τόνισε ότι η Βόρεια Κορέα «θα απαντήσει στην ισχύ με ισχύ και στην καλή θέληση με καλή θέληση».
Πηγή: ΑΠΕ
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
- Η Ελληνίδα Katherine Embiricos στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με ένα πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Κωνσταντινίδης: «Οι συγγενείς δεν θα σταθούν πολιτικά δίπλα στη Μαρία» – Άτυπος όρος η μη εμπλοκή των μελών σε κόμματα
- Τριανταφύλλου: Η κυβέρνηση προστάτευε την Intellexa και το αντίστροφο – Οι υποκλοπές λειτούργησαν ως ΣΔΙΤ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442