Η ένσταση που κατέθεσε ο Άρης με το τέλος της, εντός έδρας, αναμέτρησης που έδωσε, για τη 14η αγωνιστική της Basket League, με το Λαύριο (6/2, 89-94), θα απασχολήσει αύριο (10/2) τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 12:00, με τους «κίτρινους» να προσδοκούν δικαίωση, με επανάληψη του παιχνιδιού, όπως συνέβη και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μετά από ένσταση που είχε καταθέσει ο Δικέφαλος του βορρά.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι κιτρινοι διαμαρτύρονται για τρίποντο που πέτυχε στο 23ο λεπτό του αγώνα ο Πέτρος Γερομιχαλός, «γράφοντας» το 47-57, υποστηρίζοντας πως το σουτ δε θα έπρεπε να μετρήσει ως εκπρόθεσμο. Φάση, για την οποία, οι διαιτητές επέλεξαν να μη δουν το «instant replay».
Η «νέα» Εθνική που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με την Παραγουάη, είναι μια εκδοχή χωρίς προοπτική και με συγκεκριμένες «δεσμεύσεις», που την κρατούν δέσμια στην εξέλιξη. Η διαχείριση του Κωνσταντέλια και το παλαιότερο παράδειγμα με τον Φορτούνη, δείχνουν τον δρόμο για όσα... δεν πρέπει να γίνουν.
Ο Άρης Betsson έφυγε με το διπλό από την Ρόδο (96-92), για την 23η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ρεκόρ καριέρας σε πόντους ο Αμίν Νουά με 31. Εξαιρετικός και ο Αντετοκούνμπο με πέντε τάπες.