Ουντινέζε – Ίντερ 0-0 : Δεν ξετύλιξε το… δώρο της Αταλάντα η Ίντερ! (0-0)
Μόνη της βγάζει τα… μάτια της η Ίντερ! Την ώρα που η Μίλαν γνώριζε βαριά ήττα από την Αταλάντα, οι «νερατζούρι» έμειναν στο 0-0 με την Ουντινέζε, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή!
Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, η Ίντερ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ουντινέζε, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.
Την ίδια ώρα που οι νερατζούρι άφηναν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο Φρίουλι, η Αταλάντα έκλεινε (0-3) το… σπίτι της Μίλαν. Ετσι, οι παίκτες του Κόντε πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων το δώρο της ομάδας του Μπέργκαμο, μένοντας στη 2η θέση της κατάταξης και στο -2 από τους πρωτοπόρους Ροσονέρι.
Η Ίντερ δυσκολεύτηκε υπερβολικά απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς να βρει την πολύ μεγάλη ευκαιρία πέρα από ένα ακυρωθέν γκολ που είχε στην αρχή της αναμέτρησης.
Η ομάδα του Κόντε σκόραρε στο 8′ και την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Λαουτάρο, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 22′ η Ουντινέζε είχε καλή στιγμή με τον Ντε Πολ να γυρίζει και τον Λάρσεν με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.
Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών η Ίντερ απείλησε με τον Μπαρέλα να γυρίζει για τον Λαουτάρο, που για λίγο δεν έφτασε στην μπάλα.
Οι νερατζούρι δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία της Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.