Άσχημα μαντάτα για Κουρμπέλη: Μπαίνει χειρουργείο, επιστρέφει τέλη Φεβρουαρίου
Η συντηρητική αγωγή δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί αύριο σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό και θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ακόμα.
Εκεί που ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετρούσε αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα, τελικά θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί αύριο σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό στο νοσοκομείο Υγεία προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να μην τον ταλαιπωρήσει ξανά.
Μέχρι σήμερα έγινε προσπάθεια με συντηρητική αγωγή, αλλά δεν προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επί της ουσίας πρόκειται για υποτροπή σε προ επταετίας χειρουργείο που είχε κάνει και το οποίο εμφανίστηκε πάλι τώρα.
Ο Κουρμπέλης, που ήταν να επιστρέψει στις αρχές Φεβρουαρίου, θα απουσιάσει για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του επόμενου μήνα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.