Η Μπαρτσελόνα ήταν κακή για ακόμη ένα παιχνίδι, κινδύνεψε ακόμη και με ήττα από τη Λεβάντε αλλά χάρη σε ένα γκολ του Μέσι πήρε τη νίκη με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους εννιά βαθμούς.
Η γνωστή προβληματική Μπαρτσελόνα που βλέπουμε όλη τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε και κόντρα στη Λεβάντε που παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μέσι στο 76′ αλλά κινδύνεψαν σε αρκετές περιπτώσεις με τον Τερ Στέγκεν να τους κρατά όρθιους για ακόμη μία φορά. Στο μείον εννιά πλέον από την κορυφή οι Καταλανοί.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Κοουτίνιο σπατάλησε μια καλή ευκαιρία από πάσα του Μέσι και στο 12′ η Λεβάντε έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον ντε Φρούτος.
Στο 18’ ο Γκόμεθ αστόχησε από ιδανικό σημείο και τρία λεπτά μετά ο Αϊτόρ απέκρουσε κεφαλιά του Γκριεζμάν με τον Λενγκλέ να μην μπορεί να σκοράρει σε άδειο τέρμα. Άλμπα και Γκριεζμάν είχε δύο ακόμη καλές στιγμές πριν το ημίχρονο και φτάσαμε στο στο 70′ για την επόμενη ευκαιρία της Μπάρτσα.
Ο Μέσι έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ με τον Αϊτόρ να του λέει «όχι» αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και πέντε λεπτά μετά όταν ο Αργεντινός πήρε την ασίστ από τον Ντε Γιονγκ και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Σκορ που ήταν και το τελικό αφού ο Μοράλες στο φινάλε σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία για τη Λεβάντε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague