Καμία διάθεση να πουλήσει τα δύο του αστέρια δεν έχει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Αντιθέτως, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ και ανέφερε πως ο σύλλογος έχει ήδη ανοίξει τις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες των δύο ποδοσφαιριστών για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.
Σύμφωνα με τον μεγιστάνα της Παρί, τόσο ο Νεϊμάρ, όσο και ο Εμπαπέ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στο κλαμπ, με τους Παριζιάνουν να είναι αισιόδοξοι για τις ολοκληρώσεις των συμφωνιών.
«Θέλουμε να τους έχουμε εδώ για πολλά χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για να ανανεωθούν τα συμβόλαια του Νεϊμάρ και του Εμπαπέ. Είμαστε αισιόδοξοι επειδή μας έχουν αναφέρει και οι δύο πως θέλουν να μείνουν εδώ».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.