Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην Πόρτο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν αύριο, βράδυ Τετάρτης (9/12, 22:00), έναν «τελικό» πρόκρισης στους «32» του Europa League.
Με νίκη κόντρα στους «Δράκους» σίγουρα θα πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η ευρωπαϊκή συνέχεια και τον Φλεβάρη. Αν δεν πάρουν το τρίποντο όμως, θα χρειαστούν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ (που την ίδια ώρα θα αγωνίζεται στο Μάντσεστερ με τη Σίτι) για να κατακτήσουν την 3η θέση του ομίλου.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε live βίντεο, διάρκειας 25 λεπτών, από την τελευταία προπόνηση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Πόρτο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.