Ντατόμε : «Θα είναι σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»
Ο Λουίτζι Ντατόμε μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες της Αρμάνι.
Στη συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό που θα πρέπει να έχει η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Λουίτζι Ντατόμε.
Ο 33χρονος παίκτης μίλησε για το αυριανό (3/12) ματς με την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός αντίπαλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντατόμε για τη μάχη με το «τριφύλλι»:
«Σκοπεύουμε να χτίσουμε πάνω στα πολύ καλά παιχνίδια που έχουμε κάνει τελευταία.
Ο Παναθηναϊκός θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος για να αντιμετωπίσουμε, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με τον τρόπο που είμαστε προετοιμασμένοι, με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια και με καθαρό μυαλό».
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Μετά τον Μέσι, ο… Γκριεζμάν: Έγινε ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο MLS
- «Καρφιά» από τη σύζυγο του Χολμς μετά την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Σεβαστείτε το όνομα του…» (pic)
- Οι τρεις μνηστήρες για τον Ολίσε, η κλειστή πόρτα της Μπάγερν και το κλειδί των 200 εκατ. ευρώ
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442