Άντονι Χόπκινς : Οι 253 μέρες καραντίνας έχουν αρχίσει να του… σπάνε τα νεύρα
Ο 83χρονος ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στα social media που έριξε το ίντερνετ
Ο Άντονι Χόπκινς ανέβασε ένα βίντεο στα social media που έριξε το ίντερνετ.
Με τον μοναδικό του τρόπο και το μάτι του κυριολεκτικά να… γυαλίζει ο ηθοποιός εξήγησε στον κόσμο ότι δεν αντέχει άλλο τους περιορισμούς του κοροναϊού.
Ο αγαπημένος ηθοποιός ανεβάζει συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά του αλλά αυτό το βίντεο ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Με δόση αυτοσαρκασμού και χωρίς να τον ενδιαφέρει καθόλου να τσαλακώσει την εικόνα του ο Χόπκινς δείχνει τις επιπτώσεις της καραντίνας.
«253 μέρες σε καραντίνα. Οι παρενέργειες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Δεν νομίζετε», γράφει στο σχόλιό του ο ηθοποιός.
- Σπιτικός ζωμός οστών: Είναι τόσο ωφέλιμος για τον σκύλο;
- Τραμπ: Απειλεί να στείλει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στο Ιράν, ενώ υποδέχεται τον Νετανιάχου
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο Ρόμπινσον-Ερλ, που έμεινε ελεύθερος από το NBA» (vids)
- Greek State to Re-Issue 10Y Bond
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Πώς θα αποφύγετε τον φόρο αν έχετε ανείσπρακτα ενοίκια
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442