Η τελευταία πράξη της παρουσίας του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό παίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10)… Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Καταλανό, τελειώνοντας και τυπικά τη σύντομη περίοδο της εργασίας του στο «Καλαφάτης».
Πρόκειται για μία απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10», το οποίο είχε αποκαλύψει το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης ότι ο Αλαφούζος έλαβε την απόφαση να απομακρύνει τον Ροκα και ήταν θέμα χρόνου το «διαζύγιο»
Εδώ και μέρες, ο Ρόκα δεν συμμετείχε στη λήψη των αποφάσεων και δεν εξασκούσε τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή. Έμαθε από τις ιστοσελίδες τη μεταγραφή του Μαουρίσιο, την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος και την προφορική συμφωνία με τον Λάζλο Μπόλονι.
Ο Ρόκα πηγαινοερχόταν καθημερινά στο Κορωπί, αλλά δεν είχε αντικείμενο και απλώς περίμενε το … μοιραίο. Ή μάλλον τη συμφωνία για την αποζημίωση που θα πάρει, αφού αυτός ήταν ο λόγος που φεύγει μερικές μέρες μετά τον Πογιάτος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
LIVE: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Όλα πήγαν καλά στο τέταρτο χειρουργείο της Λίντσεϊ Βον, η οποία ενημέρωσε σχετικά με μια ακόμη ανάρτησή της, με την οποία μάλιστα καλεί τον κόσμο να «μην λυπάται» για ό,τι περνάει και παράλληλα σημειώνει πως «ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στην κορυφή του βουνού»!
Την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ ανέλαβε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Βίτορ Περέιρα, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «ρεντς» το μεσημέρι της Κυριακής.