Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Έρχεται για να υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Έρχεται για να υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι πιθανό να φτάσει σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και επίσημα τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Τι προβλέπει το συμβόλαιο του και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Παναθηναϊκού κι όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά τη συμφωνία του με το τριφύλλι. Ο Ρουμάνος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να είναι στην Αθήνα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μπόλονι φαίνεται πως θα υπογράψει διετές «κλειστό» συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με την αμοιβή του να φτάνει 400.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, θα έχει αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων που μπορεί αν ανεβάσει κατά πολύ το νούμερο.

Στο συμβόλαιο του υπάρχουν μεταξύ άλλων μπόνους κατάκτησης του Κυπέλλου, εξόδου στην Ευρώπη, κατάκτησης της 2ης ή 3ης θέσης, συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, ακόμα και κατάκτησης του πρωταθλήματος και όλα υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα πρόκειται να έχει στο τριφύλλι έναν δικό του συνεργάτη, ενώ αναμένεται να κρατήσει στο «ρόστερ» του επιτελείου τόσο τον αναλυτή αγώνων, Μανουέλ Ρόκα, αλλά και τον γυμναστή Γιάννη Σταυρινό. Τέλος είναι πιθανό να πλαισιωθεί από τον Νίκο Καρύδα, ο οποίος είναι γυμναστής, χωρίς ωστόσο να φύγει ο κ. Σταυρινός.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024