Η ΑΕΚ όχι απλώς πήρε απόφαση να «τρέξει» το θέμα της προσθήκης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, αλλά βρίσκεται μια ανάσα από το να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του.
Ο εκλεκτός των Κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση των μετόπισθεν είναι ο Ιονούτ Ντεντελτσεάρου.
Ο 24χρονος διεθνής ρουμάνος αμυντικός που αγωνίζεται στη ρωσική Ούφα.
Ο ύψους 1,90 στόπερ είναι μια επιλογή που είχαν ψάξει προσεκτικά στην ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League