Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πέπε που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και ανακοινώθηκε.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ο 23χρονος άσος δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και μέσω ανάρτησης ευχαρίστησε την ομάδα για την ευκαιρία που του έδωσε.
Η ανάρτηση:
«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτό το μεγάλο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και με μεγάλη διάθεση να μπω στο γήπεδο.
Ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης που έλαβα αυτές τις μέρες. Τώρα είναι ώρα για μάχη».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στο Βελιγράδι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα, με τους πειραιώτες να πετυχαίνουν την πέμπτη νίκη τους στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στην Ευρωλίγκα
Μία ακόμη κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Betsson κι έτσι ηττήθηκε με 77-96 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Nick Galis Hall. - Ντεμπούτο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.