Η Τσέλσι φέρεται να πυροδοτεί τη «βόμβα» Κάι Χάβερτς, μετά από εκείνες των Χακίμ Ζίγιεχ και Τίμο Βέρνερ, προσθέτοντας περισσότερη ποιότητα στο νεανικό ρόστερ του Φρανκ Λάμπαρντ
Σαν βόμβα είχε σκάσει στις 22 Φεβρουαρίου του 2019, η απόφαση της FIFA να τιμωρήσει την Τσέλσι με μεταγραφικό εμπάργκο για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.
Μία απόφαση που έμοιαζε με χαριστική βολή για τους «μπλε», οι οποίοι δεν περνούσαν και το καλύτερο δυνατό διάστημα.
Το τέλος της σεζόν βρήκε τους Λονδρέζους ως κατακτητές του Europa League, ωστόσο είδε τον σταρ της, Έντεν Αζάρ, να αποχωρεί και τον Φρανκ Λάμπαρντ να αναλαμβάνει το τεχνικό τιμόνι της ομάδας, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας προπονητής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του