Θεοδωρικάκος από Μάνη: Εντός της εβδομάδας οι αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους
Εντός της εβδομάδας θα δοθούν από το υπουργείο Εσωτερικών οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την πρόσφατη πυρκαγιά στη Μάνη, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Εντός της εβδομάδας θα δοθούν από το υπουργείο Εσωτερικών οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την πρόσφατη πυρκαγιά στη Μάνη, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο υπουργός που βρίσκεται στη Μάνη βρίσκεται, από το πρωί της Δευτέρα για να δει από κοντά την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην περιοχή σημείωσε ότι ήταν η τρίτη φωτιά μέσα σε 15 ημέρες στον Δήμο Ανατολικής Μάνης και συνεχάρη τον αρχηγό και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας γιατί «έχουν δράσει με αυταπάρνηση και μας έχουν σώσει από χειρότερες ζημιές, από χειρότερα κακά».
Σύμφωνα με τον υπουργό, το κράτος έδρασε οργανωμένα και συντονισμένα, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση για το ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές και γιατί «είναι εξαιρετικά περιορισμένες και οι ζημιές σε κατοικίες».
Στη συνέχεια, ο υπουργός Εσωτερικών θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη με τους δημάρχους της Μεσσηνίας για τα αναπτυξιακά προγράμματα του ΥΠΕΣ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας