Προμαχώνας: Ουρές σχηματίζουν τα αυτοκίνητα – Πάνω από 20.000 τουρίστες πέρασαν χθες στην Ελλάδα
Περισσότεροι από 20.000 πέρασαν χθες στη χώρα μας από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με τις ουρές που σχημάτιζαν να φτάνουν τα 12 χμ, ενώ 1.000 Ρουμάνοι πέρασαν σήμερα τα ξημερώματα μέσα σε 4 ώρες.
Καθηλωμένοι στα οχήματά τους παραμένουν οι τουρίστες που επιχειρούν να περάσουν το συνοριακό του Προμαχώνα, προκειμένου να εισέλθουν στη χώρα μας.
Ενδεικτικά, περισσότεροι από 20.000 πέρασαν χθες στη χώρα μας από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με τις ουρές που σχημάτιζαν να φτάνουν τα 12 χμ, ενώ 1.000 Ρουμάνοι πέρασαν σήμερα τα ξημερώματα μέσα σε 4 ώρες.
Όσοι σχετίζονται με τους ελέγχους των διαβατηρίων, αλλά και του ΕΟΔΥ λένε ότι δεν είναι το ίδιο ανέμελο καλοκαίρι όπως ήταν τα προηγούμενα, ωστόσο διευκρινίζουν πως στόχος τους δεν είναι να ταλαιπωρούν τους ταξιδιώτες, αλλά να τους προστατεύουν.
Σήμερα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τον πρόεδρο του, Παναγιώτη Αρκουμανέα, να δηλώνει στον ΣΚΑΪ ότι από την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι διαθέσιμο το σκανάρισμα του QR code (κωδικών) ώστε εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο μάλιστα θα είναι κι ενισχυμένο, θα μπορεί πάρα πολύ γρήγορα να ελέγχει τους τουρίστες που μπαίνουν στη χώρα μας κι έτσι η όλη διαδικασία θα είναι πολύ πιο σύντομη. Τέλος, σημειώνεται ότι χθες στον Προμαχώνα έγιναν 1.650 τεστ.
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442