Ο πορτογάλος τεχνικός έκλεισε ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της ομάδας να αναπολεί τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Μετά από 365 ημέρες ο Φερέιρα δε δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοιχτά για την επόμενη χρονιά
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πρώτη ημέρα του Ιούλη του 2019 ανακοινώνει την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα στον τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
Ο αντικαταστάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας νέος προπονητής, φιλόδοξος, με μικρή εμπειρία, αλλά με πολύ καλές συστάσεις από ανθρώπους του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, που γνωρίζουν τι εστί ΠΑΟΚ (Σάντος, Κονσεισάο).
Ο Ιβάν Σαββίδης «σκάει» στην Μπράγκα 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στην Τούμπα, με σκοπό να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του προκατόχου του.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.