Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα (2-0)

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα (2-0)

Με γκολ του Τσιγκρίνσκι στο πρώτο μέρος και του Λιβάγια με πέναλτι στο δεύτερο, η πολύ ανώτερη ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και με το υπέρ της 2-0 τον έφτασε στη βαθμολογία.

Μια ΑΕΚ επιβλητική. Που έπαιξε τον ΠΑΟΚ σαν την γάτα με το ποντίκι μέσα στην Τούμπα. Που τον ισοπέδωσε, χωρίς να του επιτρέψει ούτε λεπτό να σκεφτεί πως μπορεί να έχει βαθμολογικό όφελος. Και που έφυγε με το τελικό 2-0 να μοιάζει… φτωχό, αλλά να είναι πολύτιμο μιας και την οδήγησε στην ισοβαθμία πλέον με τον δικέφαλο στη δεύτερη θέση.

Μια νίκη που ήταν η πρώτη της ΑΕΚ στην Τούμπα μετά το 2017 παίζοντας στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με τα νούμερα που έβγαλε η στατιστική υπηρεσία να μοιάζουν σαν να έπαιζε με μικρομεσαία ομάδα. Τα κόρνερ 7-0 υπέρ της. Οι τελικές 8-1 υπέρ της. Η κατοχή στο 53-47 υπέρ της.

Μια υπεροχή που μετουσιώθηκε σε προβάδισμα, χάρη στην κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι στο 40′. Αποδίδοντας ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πουθενά. Ο Αμπέλ Φερέιρα παρουσίασε και πάλι μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Και η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε.

Ένας Φερέιρα που πήγε να αλλάξει τα πράγματα στο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του παραμένει βαριά άρρωστη και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Με την ευθύνη, φυσικά, να είναι μεγάλη και για εκείνον.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο δεύτερο μέρος, αλλά χωρίς να απειλεί. Με μία τελική όλη κι όλη, χωρίς ευκαιρίες, χωρίς κέφι, χωρίς την παραμικρή διάθεση για να γυρίσει στο παιχνίδι. Και χωρίς ιδέες και ποδοσφαιρικές σκέψεις.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 81′, όταν ο Βέρντε ανατράπηκε, ο διαιτητής είδε φάουλ, αλλά με τη βοήθεια του VAR έδειξε το πέναλτι. Ο Λιβάγια το εκτέλεσε, τελειώνοντας τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και δίνοντας πλέον στην ΑΕΚ τον ρόλο του φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024