Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10 μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας.
Η είδηση προκάλεσε τεράστια θλίψη σε όλη την οικογένεια της σκοποβολής, καθώς η θανούσα ήταν μόλις 31 ετών.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό.
«Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωής της» ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.
Η Άννα Κορακάκη, αναφερόμενη στην απώλεια της Βελίτσκοβιτς, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς.
Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ… Αναπαύσου εν ειρήνη».
Η Βελίτσκοβιτς στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10 μ. αεροβόλου γυναικών, την ώρα που η Κορακάκη είχε έρθει τρίτη.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.