Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς: «Θρύλοι οι Φέντερερ και Ναδάλ, με εμπνέουν»

Τζόκοβιτς: «Θρύλοι οι Φέντερερ και Ναδάλ, με εμπνέουν»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο των Φέντερερ και Ναδάλ, τονίζοντας ότι είναι θρύλοι του τένις.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ.

Από το Ζαντάρ όπου βρίσκεται για τη 2η φάση του Adria Tour, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, μίλησε για τους βασικούς του αντιπάλους στην κούρσα για τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών.

«Αυτό που κάνουν ο Ρότζερ και ο Ράφα είναι επικό. Πρόκειται για δύο θρύλους του αθλήματος. Με εμπνέουν. Το έχω πει και θα το ξαναπώ χιλιάδες φορές. Με έχουν κάνει ο παίκτης που είμαι σήμερα. Συνεχίζουν να με εμπνέουν και να μου δίνουν κίνητρο να γίνομαι καλύτερος. Ελπίζω όλοι μαζί να δίνουμε θετικό παράδειγμα στους νεότερους για να γίνουν ο καλύτερος εαυτός που μπορούν» τόνισε ο Τζόκοβιτς στο Tennis Channel.

Στην αρχή της χρονιάς, ο Νόλε είχε δηλώσει ότι πιστεύει στον εαυτό του και πως μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του με περισσότερους Grand Slam τίτλους από τους δύο αντιπάλους του αλλά και να δημιουργήσει νέο ρεκόρ παραμονής στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

«Μου αρέσει να βάζω μακροπρόθεσμους στόχους και να τους επιτυγχάνω. Την ίδια στιγμή, έχω τους ημερήσιους στόχους μου, την καθημερινή μου ρουτίνα, την εβδομαδιαία ρουτίνα και τους στόχους της χρονιάς. Λατρεύω αυτό το άθλημα. Είμαι πολύ παθιασμένος. Όσο έχω κίνητρο, θα συνεχίσω» πρόσθεσε.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024