Η πανδημία του κοροναϊού πήγε… πίσω τρεις μήνες και το πρωτάθλημα της Formula 1. Το πρώτο Grand Prix, έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου στην Αυστρία, με τον Μαξ Φερστάπεν να εμφανίζεται πανέτοιμος.
Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull μίλησε για το νέο πρωτάθλημα, δηλώνοντας ανυπόμονος για το ξεκίνημα, ενώ ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η πρωτιά.
«Σαν ομάδα, οι φιλοδοξίες μας είναι να κερδίζουμε. Θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος.
Όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να δω που βρισκόμαστε τελικά. Αισθάνομαι πολύ καλά και έτοιμος για δράση. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο συναίσθημα που ξεκινάμε ξανά».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.