Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, σε μια συνέντευξη αποκάλυψε πολλά από την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω στην τηλεόραση»

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω στην τηλεόραση. Ετοιμαζόταν αυτή η μεσημεριανή εκπομπή, δεν υπήρχε τίτλος, στηνόταν το περιεχόμενο […] Ήταν ο Νάσος Αθανασίου με τη Σεμίνα Διγενή που έψαχναν έναν άνθρωπο για να είναι υπεύθυνος του ρεπορτάζ, αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ. Κάνουμε τις συσκέψεις και βγήκε μια χημεία με τον Νάσο και τη Σεμίνα», σημείωσε και συνέχισε:

«Ήμουν πολύ τυχερός που με εμπιστεύτηκαν γιατί ήταν δύο καταξιωμένοι τηλεοπτικοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι με πολλή μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία κι εγώ ήξερα ελάχιστα πράγματα από τηλεόραση. Ήμασταν τρεις, θα βγαίναμε στις 3 το μεσημέρι κι έτσι βγάλαμε και τον τίτλο ‘’3 στον αέρα’’. Και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του

«Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα. Με το πρώτο μνημόνιο ξανάρχισα το κάπνισμα. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου», είπε.

«Έμεινα με ένα παιδί εγκαταλελειμμένο»

«Θα σου πω ένα απρόοπτο από την εκπομπή ‘’3 στον αέρα’’. Ήταν δύο στούντιο στο ένα ήταν ο Νάσος και η Σεμίνα και στο άλλο εγώ. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας κύριος με ένα μωρό 6 μηνών. Μου λέει φωνάζοντας ‘’κύριέ μου, αυτό το παιδί πώς θα το μεγαλώσω; Δεν έχω τη δυνατότητα’’. Μου αφήνει λοιπόν το μωρό και φεύγει. Έμεινα με ένα παιδί εγκαταλελειμμένο και εγώ ήμουν αποσβολωμένος. Ψάχναμε να βρούμε τον πατέρα. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν τα παιδιά πλάκα. Αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Τον βρήκαμε τελικά και τον βοηθήσαμε», είπε.

Γράψτε το σχόλιό σας