Ελέω κορωνοϊού, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Οι ομάδες μετρούν οικονομικές πληγές όπως και οι λίγκες που συμμετέχουν.
Εάν ρωτήσεις κάποιον άνθρωπο από ομάδα θα σου πει ότι δεν γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η ζημιά για την επιχείρηση στην οποία εργάζεται.
Σίγουρα όμως αυτή είναι τεράστια. Τι θα γίνει; Κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα, με τα πέπλο του μυστηρίου να είναι τεράστιο και όλοι να περπατάμε σε κάθε επάγγελμα, ειδικά σε έναν αθλητικό οργανισμό, σε αγεωργράφητα ύδατα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.