Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα όσα βιώνει στις ΗΠΑ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ αποχαιρετώντας τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, έκανε και μια αποκάλυψη-έκπληξη.
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του, Σάρα Κόνερ, είναι έγκυος.
Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση, ο ίδιος αποκάλυψε πώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του είναι έγκυος. «Έρχονται τα καλύτερα για όλους νομίζω και για μένα ακόμη πιο πολύ. Θα μεγαλώσει λίγο η οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.