Είδαν ήλιο και… «ξεμύτισαν» πάλι οι Αθηναίοι στις παραλίες, καθώς δείχνουν ότι δεν τους ανησυχεί η επιδημία του κοροναϊού ούτε το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Ακολουθώντας το παράδειγμα των συμπολιτών τους στη Θεσσαλονίκη, τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη πολλοί κάτοικοι της πρωτεύουσας βγήκαν να απολαύσουν τον ήλιο στις παραλίες του Φλοίσβου και του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο.
Πέρα από το ρίσκο για την υγεία τους, δεν αποκλείεται λόγω της ανεύθυνης στάσης κάποιων η κυβέρνηση να πάρει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας.
Σημειώνεται πάντως ότι γύρω στη 1 το μεσημέρι, στο ύψος του Φλοίσβου υπήρχε μπλόκο της Αστυνομίας που σταματούσε όσους επιχειρούσαν να διασχίσουν τη λεωφόρο Ποσειδώνος και να πάνε μία βόλτα στην παραλία.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας