Στην Ελλάδα είναι συχνό φαινόμενο παίκτες να φεύγουν στα μέσα της σεζόν, όμως στην περίπτωση του Λαυρίου τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ο Χρήστος Σερέλης βρήκε στο πρόσωπο του Μαλίκ Ντάιμ τον σέντερ που έψαχνε. Ο 28χρονος Αμερικανός είχε 8,5 πόντους κατά μέσο όρο, κάτι παραπάνω από μία τάπα σε κάθε ματς (1,36) και 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 ματς
Όμως από ότι φαίνεται οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους. Η έξαρση του κορωνοϊού δεν αφήνει και άλλα περιθώρια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία του Λαυρίου με τον Ντάιμ.
Ο Αμερικανός είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και αυτήν την στιγμή τα πρωταθλήματα που παίζουν μπάσκετ είναι ελάχιστα, ενώ ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.