Η εκρηκτική ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, Ράνια Κωστάκη έδωσε το παρών στο αποκριάτικο πάρτι της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου και λικνίστηκε χορεύοντας ένα τσιφτετέλι που λίγοι θα καταφέρουν να ξεχάσουν.
Η Ράνια Κωστάκη λικνίστηκε χορεύοντας τσιφτετέλι για ακόμη μια φορά, όπως- άλλωστε- έχει ξανακάνει και άλλες φορές στο παρελθόν στην εν λόγω εκπομπή με το ίδιο πάντα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ειδικότερα, όταν στο μικρόφωνο βρέθηκε ο καλός της φίλος, Θοδωρής Φέρρης και ξεκίνησε να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία «Ο Μπαλαμός», η Ράνια Κωστάκη αποφάσισε να ξεδιπλώσει όλο το χορευτικό της ταλέντο με ιδιαίτερο στιλ και αισθησιασμό.
Η Ράνια Κωστάκη όπως είναι φυσικό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα αλλά και των τηλεθεατών.
Απολαύστε το «καυτό» τσιφτετέλι της στο παρακάτω βίντεο:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.