Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο δεν εξελίσσεται, αλλά με εμφανίσεις ΟΑΚΑ γυρίζει τον χρόνο πίσω σε εποχές που κανείς δεν θέλει να θυμάται. Οι εμμονές του Αμπέλ Φερέιρα, η μη ενίσχυση της ομάδας, κάνουν το Δικέφαλο την πιο ευάλωτη και προβλέψιμη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ, είναι έτοιμος να ρίξει την καρδάρα με το γάλα δίνοντας από μόνος του το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, όχι γιατί το αξίζει, αλλά γιατί στην Τούμπα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά τη λέξη πρωταθλητής.
Ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όχι γιατί έχουν καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Ούτε γιατί το μπατζετ τους είναι πιο υψηλό από το δικό του. Απλά η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε πάθος, νεύρο και ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.
Σε σχέση μ’ αυτή του Δικεφάλου που βολόδερνε στον αγωνιστικό και με έναν Μίσιτς να προσπαθεί να κάνει τα πάντα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.