Ιδιαίτερο αναμένεται να είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.
Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 99 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά και πλέον βρίσκεται προ των πυλών του κλαμπ των… κατοστάρηδων.
Σε περίπτωση που ο 26χρονος αγωνιστεί απέναντι στους Ακρίτες, τότε θα γίνει και επισήμως «τριψήφιος», αφού θα έχει καταγράψει την 100ή συμμετοχή του με το σύλλογο του λιμανιού.
Μάλιστα, τη φετινή σεζόν ο Μπουχαλάκης έχει καταφέρει να καταγράψει 30 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, απόδειξη πως αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.