Δίκη Τοπαλούδη : Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο οι δύο κατηγορούμενοι
"Όχι εγώ, αυτός" ήταν η απάντηση και των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση Τοπαλούδη, στην ερώτηση της εισαγγελέως για το σημείο από όπου πέταξαν στην θάλασσα τη φοιτήτρια.
Ο ένας τον άλλον «έδειξαν» ως εκείνον που στάθηκε στην άκρη του γκρεμού και πέταξε στην θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη, οι δύο κατηγορούμενοι, λίγο πριν την λήξη της σημερινής διαδικασίας.
Μεταθέτοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για το φρικτό τέλος της φοιτήτριας που βρέθηκε βαριά χτυπημένη στην θάλασσα, επέλεξαν να απαντήσουν οι δύο κατηγορούμενοι σε ερώτηση που τους έκανε η εισαγγελέας.
Η εισαγγελική λειτουργός, με αφορμή την κατάθεση του τρίτου λιμενικού υπαλλήλου, Λάζαρου Τουλγαρίδη, ο οποίος είχε φθάσει αμέσως στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της φοιτήτριας, ζήτησε από τους δύο κατηγορούμενους να υποδείξουν το ακριβές σημείο από το οποίο κατακρημνίσθηκε το θύμα.
Ο Ροδίτης κατηγορούμενος υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο, λέγοντας πως ο συγκατηγορούμενος του ήταν αυτός που πέταξε την φοιτήτρια. Ο δεύτερος κατηγορούμενος δεν έδειξε καν σημείο, λέγοντας στην εισαγγελέα πως αδυνατεί να της απαντήσει καθώς δεν είδε, όπως είπε χαρακτηριστικά, «από ποιο σημείο πετάχτηκε το πτώμα».
H κατάθεση του λιμενικού
Ο κ. Τουλγαρίδης στην κατάθεση του ανέφερε πως ειδοποιήθηκε για το συμβάν και πήγε στον όρμο Φώκια, σε δύσβατο σημείο, όπου είδε το πτώμα να επιπλέει.
Είπε επίσης, ότι επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές, ζήτησε την συνδρομή δύτη ώστε να καταφέρουν να βγάλουν το πτώμα από το νερό.
Με βάση το σημείο, στα μέσα του όρμου που εντοπίστηκε η σορός, και με άλλα δεδομένα όπως ο καιρός, τα ρεύματα κλπ, ο λιμενικός υπάλληλος επιχείρησε να προσδιορίσει στον χάρτη το σημείο από όπου πιθανότατα πέταξαν την φοιτήτρια στην θάλασσα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας